domingo, 21 de septiembre de 2008

Eurodis 1 - 1 Coferers

Alineación del partido: Leal, David, Pastor, Juanito (Fer), Marc, Juanjo (Fernando), Borre, Jose, Sergio, Toni (Ximo), Garcia.

Comentat per Garci:

Partit disputat on els Coferers s'avansaren al marcador per part de Toni rocha.
En la segona part más de lo mismo on els Coferers en un penalti agueren pogut sentenciar, on expulsaren al central Fernando, el gran Jose samba atura la pena màxima, i cuant l'Eurodis es quedava en 10 i la victoria visitant era evident el nostre pirotècnic Miquel de borredà dispara una vengala encesa on no va poder arribar Taxin taxon, a la fi empat que sap a victoria.

Nada más que decir, nuestro gran delantero Garci, en pocas palabras pero claras ha sabido resumir el encuentro del domingo. Sólo destacar el buen ambiente que existe entre ambas peñas que se culminó con un gran "esmorçaret".

2 comentarios:

Anónimo dijo...

AVORE QUAN CONVIDEU A SOPAR ALS "COFERERS" JA QUE EL PUNT ACONSEGUIT AHIR NO EL VAREU ACONSEGUIR VOSALTRES SINO QUE VOS EL VA REGALAR EL COFERERS.PERQUE VIST EL PARTIT LO JUST ERA UN CLAR 0-3.PERO BE COM ELS DOS EQUIPS SOM DEL POBLE, HI HA QUE AJUDARVOS..........

Anónimo dijo...

Jajaja, segur que el que mes desitjaveu era regalar-nos un punt.

El empat va ser prou just, els dos equips van tindre bones oportunitats per a emportar-se la victòria. Abans del penal l'Eurodis va tindre dos clares oacassions per a aconseguir l'empat pero el Coferers va desaprofitar fer el 2-0 que havera sigut la sentència del partit. L'Eurodis va continuar apretant i van aconseguir el merescut empat

 

Copyright 2007 ID Media Inc, All Right Reserved. Crafted by Nurudin Jauhari